Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nba

Jokić je noćas opet bio fenomenalan

jokić
Foto: Screenshot/YouTube

Jamal Murray (pet skokova, sedam asistencija) i Michael Porter Jr. (pet skokova) ubacili su po 19 poena za Nuggetse

Nikola Jokić ponovo je briljirao u dresu Denver Nuggetsa. Noćas je postigao 42 koša, uz 12 skokova, osam asistencija, tri blokade i dvije osvojene lopte u utakmici u kojoj nije izgubio niti jednu loptu i u kojoj su njegovi Denver Nuggetsi slavili protiv Washington Wizardsa 113:104.

Kako je odigrao, najbolje će reći reakcija publike u Washingtonu, koja je u jednom trenutku srbijanskom centru skandirala da je MVP.

Jokić je napadački učinak izgradio na šutu 15/20 iz igre i nakon što je pogodio 12/14 slobodnih bacanja. Na njegovom zadnjem izlasku na liniju za slobodna bacanja, u dvorani se čulo skandiranje kojim su suparnički navijači odali priznanje zvijezdi Denvera i NBA lige.

Malone: Opet je bio fenomenalan

“To se ne događa često, prepoznali su koliko je on sjajan. On je momak koji je dva puta bio najkorisniji igrač lige, izbor iz drugog kruga drafta koji je franšizi donio premijerni naslov i to tako da je bio MVP finala. Opet je bio fenomenalan”, prokomentirao je reakciju publike Denverov trener Mike Malone.

Jamal Murray (pet skokova, sedam asistencija) i Michael Porter Jr. (pet skokova) ubacili su po 19 poena za Nuggetse. Kyle Kuzma sa 17 koševa, šest skokova i sedam asistencija bio je najbolji kod Wizardsa.