Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bokserska legenda

Kada Mikea Tysona “uhvati paranoja”: Prebio sam sedam prostitutki

tyson-1

Mike Tyson jedan je od najvećih boksera svih vremena, ali često je izvan ringa, ali i u ringu, bio sklon nedaćama. Na samom je dnu bio 2009. godine kad je sudjelovao u incidentu

Koktel kokaina i morfija u suradnji sa temperamentom Mikea Tysona (53) znak je za katastrofu. Svjestan je toga i “Iron Mike” koji je prije 11 godina dotaknuo dno kad je prebio sedam prostitutki jer ga je uhvatila paranoja da će mu nešto ukrasti. Iako je sad počeo žešće trenirati i sprema se za ekshibicije, tad je bio daleko od ičega.

– Ležao sam u krevetu u hotelu i pokušavao sam uvijek biti s nekim. Prostitutke, pas, samo da ne budem sam. To je stvarno mračno. Ja sam u hotelskoj sobi sa sedam prostitutki, a u meni marihuana, kokain, morfij, Viagra i viski – opisuje recept za katastrofu Tyson i nastavlja:

– A ja sam na samom dnu jer me hvata paranoja i pomišljam kako će me ove žene pokušati opljačkati i smjestiti mi. Počeo sam ih prebijati, bio sam na mračnom mjestu. Nisam im želio više dati svoje duše. To je moj demon, tu sam gdje jesam – zaključan, sam. Niko mi ne govori da i ne radim previše – objasnio je “Iron Mike”.

Bila je to njegova životna prekretnica. Ostavio se nekih poroka, ali još uvijek voli uživati u lakim drogama.

– Zahvalan sam što sam trenutno ovdje, a kad se sjetim tih trenutaka… Preznojavao sam se i Govorio si, nema više kokaina, nema. – prisjetio se Mike teških trenutaka.