Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

KK Bosna Royal Jelly domaćin završnice Kupa BiH

KK Bosna royal kk kakanj (6)

KK Bosna Royal Jelly će biti domaćin završnog turnira Kupa Bosne i Hercegovine na kojem će nastupiti pored domaće ekipe i KK Mladost iz Mrkonjić Grada, HKK Zrinjski i aktuelni osvajač Kupa KK Igokea.

Iz KK Bosna Royal Jelly su obavijestili navijače, sponzore i prijatelje kluba da godišnje ulaznice vrijede za sve utakmice Kupa BiH, a jedinstvene ulaznice za Final four Kupa BiH su puštene u prodaju i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba i na platou Skenderija po cijeni od 5KM za jednu utakmicu.

Goran Ikonić je pred polufinalni susret kazao da je klubu podrška navijača najvažnija i pozvao ih da budu Bosnin šesti igrač sutra.

“Naša utakmice je sutra u 17 sati protiv ekipe Mladosti iz Mrkonjića. Jedna odlično vođena ekipa i mi moramo dati svoj maksimum ako želimo u finale. Fokusirani smo i dobro se spremamo, a zaista se nadamo i velikoj podršci sa tribina što bi nam bio pravi vjetar u leđa. Bosna je uvijek imala najbolje navijače i oni su prepoznali ovo što mi radimo i redovno nas podržavaju što je nama igračima jako važno“.

Polufinalni susret Bosne Royal Jelly i Mladosti je zakazan za subotu 18. februara sa početkom u 17 časova.