KK Bosna Royal Jelly domaćin završnice Kupa BiH

KK Bosna Royal Jelly će biti domaćin završnog turnira Kupa Bosne i Hercegovine na kojem će nastupiti pored domaće ekipe i KK Mladost iz Mrkonjić Grada, HKK Zrinjski i aktuelni osvajač Kupa KK Igokea.

Iz KK Bosna Royal Jelly su obavijestili navijače, sponzore i prijatelje kluba da godišnje ulaznice vrijede za sve utakmice Kupa BiH, a jedinstvene ulaznice za Final four Kupa BiH su puštene u prodaju i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba i na platou Skenderija po cijeni od 5KM za jednu utakmicu.

Goran Ikonić je pred polufinalni susret kazao da je klubu podrška navijača najvažnija i pozvao ih da budu Bosnin šesti igrač sutra.

“Naša utakmice je sutra u 17 sati protiv ekipe Mladosti iz Mrkonjića. Jedna odlično vođena ekipa i mi moramo dati svoj maksimum ako želimo u finale. Fokusirani smo i dobro se spremamo, a zaista se nadamo i velikoj podršci sa tribina što bi nam bio pravi vjetar u leđa. Bosna je uvijek imala najbolje navijače i oni su prepoznali ovo što mi radimo i redovno nas podržavaju što je nama igračima jako važno“.

Polufinalni susret Bosne Royal Jelly i Mladosti je zakazan za subotu 18. februara sa početkom u 17 časova.

PODIJELI