Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kladioničar iz Srbije zamalo postao bogataš

kladionica

Kladioničar iz Srbije bio je vrlo blizu ostvarenja kladioničarskog sna – da na male pare uzme velike – ali ga je “prodala” samo jedna utakmica. Tačnije, samo jedan gol.

Na tiketu na kome se našlo šest parova, a na svakom tražen prelaz “iz iksa u iks” (da će biti neriješeno poslije prvog poluvremena, kao i na kraju susreta), a kobnim se ispostavio duel Druge lige Francuske između Bresta i Red Stara.

14559572399471

Kao i na preostalih pet, sve je išlo prema njegovim zamislima, poslije prvih 45 minuta, rezultat je bio 0:0, međutim, u 60. je Cros pogodio za goste i poveo divno osimišljen tiket ka padu. Ulog je bio svega 60 dinara (1 KM), a da je i ovaj meč prošao dobitak bi, s obzirom na bonus od 50.633 dinara, iznosio 723.228 dinara (11.560 KM) .

Kladioničar iz Mladenvica je uhvatio četiri susreta završena bez golova (po jedan u Maroku, Poljskoj i italijanskoj Seriji B, jedan u Drugoj ligi Francuske), još jedan koji je „ušao“ u traženi „iz iksa u iks“ (Evian – Bourg Peronnas 1:1, 1:1), da bi onda naletio na minu.