Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sportisti nemaju otvorenih pitanja

Kocijančić, Pagnozzi i predsjednici OK iz regiona posjetili OKBiH

OKBIH

Čelnici OK BiH su im uputili iskrene zahvale i uručili prigodne poklone

Predsjednik Evropskog olimpijskog komiteta (EOC) Janez Kocijančič, generalni sekretar EOC-a Raffaele Pagnozzi i predsjednici olimpijskih komiteta iz regiona posjetili su danas Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine.

Prijem su im upriličili predsjednik Olimpijskog komiteta BiH Siniša Kisić, potpredsjednici Izet Rađo i Marijan Kvesić, te generalni sekretar Said Fazlagić.

U razgovoru naglašeno je da su odnosi država regiona na sportskom planu na visokoj razini, te da su gosti iz regije uvijek sretni i radosni kada dolaze u olimpijsko Sarajevo.

Predsjednik Kisić je izrazio veliku zahvalnost prijateljima iz regije i Evropskog olimpijskog komiteta koji su u svakom trenutku bili uz Olimpijski komitet BiH i gradove domaćine EYOF-a, te pomogli da se ideja Olimpijskog komiteta BiH realizuje u stvarnosti.

Čelnici OK BiH su im uputili iskrene zahvale i uručili prigodne poklone.

Večeras je planirana svečana večera u čast predsjednika Kocijančiča i generalnog sekretara Pagnozzija na kojoj će gosti imati priliku da uživaju u tradicionalnim specijalitetima bosanskohercegovačke kuhinje, saopćeno je iz Olimpijskog komiteta BiH.