Crna hronika

Uviđaj izvršili pripadnici PU Drvar

Dvadesetpetogodišnja djevojka ranjena u “Škoriponu” u Titovoj ulici u Dravaru

09/02/2019

Liječnička pomoć joj je odmah pružena u Domu zdravlja Drvar

A.G. (25) iz Drvara ozlijeđena je u subotu prilikom pucnjave koja se dogodila u ugostiteljskom objektu Škoripon u Titovoj ulici u Drvaru.

Djelatnici policijske uprave Drvar zaprimili su u subotu oko 11.30 sati dojavu da je u ugostiteljskom objektu Škorpion u Titovoj ulici u Drvaru jedna osoba ozlijeđena iz vatrenog oružja, a izlaskom na lice mjesta utvrđeno je da se radi o 25-godišnjoj A.G. iz Drvara, kazao je za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak-

Po riječima Vrdoljaka, liječnička pomoć joj je odmah pružena u Domu zdravlja Drvar nakon čega je hitno prebačena u Medicinski centar Livno gdje je dodatno liječnički obrađena, a zbog ozbiljnosti ozljede prevezena je u KBC Firule u Splitu gdje se nalazi na daljnjem liječenju.

“Tijekom dana djelatnici Policijske postaje Drvar priveli su jednu osobu zbog postojanja osnovane sumnje da bi se mogla dovesti u vezu s ranjavanjem A.G te se i dalje nalazi u službenim policijskim prostorijama gdje se provodi daljnja kriminalistička obrada”, kazao je Vrdoljak.

Očevid koji obavljaju djelatnici Policijske uprave Drvar te Županijskog tužiteljstva u Livnu je u tijeku.

Automobil sletio s puta kod Bijelog Polja, četiri osobe čudom preživjele (VIDEO)

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.