Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

susret u tunelu

KSBiH: Pogodite ko je prvi Musi čestitao na pobjedi

doncic musa

Slovenija se nalazi u grupi sa Zmajevima, a danas će odigrati susret protiv Litvanije

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine na sjajan način otvorila je grupnu fazu na Evropskom prvenstvu. Naši košarkaši slavili su pobjedu protiv Mađarske 95:85.

Najefikasniji igrač susreta bio je Džanan Musa koji je ubacio 19 poena, baš kao i Jusuf Nurkić, a odmah po završetku susreta stigla je i posebna čestitka.

Musi je u tunelu prišao jedan od najboljih košarkaša NBA lige i član Dallas Mavericksa, te reprezentativac Slovenije Luka Dončić koji je uputio čestitke, javlja KSBiH.

Na Facebook stranici Košarkaškog saveza BiH objavljena je fotografija Dončića i Muse u tunelu, a uz fotku je pisalo; Pogodite ko je prvi čestitao Džananu Musi na pobjedi protiv Mađarske?

Slovenija se nalazi u grupi sa Zmajevima, a danas će odigrati susret protiv Litvanije.

Bosna i Hercegovina i Slovenija svoj meč igraju u trećem kolu, u nedjelju od 17 sati i 45 minuta. Prva sljedeća utakmica naše reprezentacije u subotu od 14,30 sati protiv Njemačke.

Došao u taxiju

Na samom početku Eurobasketa došlo je do problema u organizaciji.
Košarkaški savez Slovenije objavio je video na kojem se vidi kako se nekoliko košarkaša gura u taksi da bi čim prije stigli u dvoranu da se pripreme za utakmicu sa Litvanijom.

Ljudi zaduženi za organizaciju su ovim postupkom pokazali veliki neprofesionalizam jer niko nije došao da pokupi igrače sa kojima je bio i Luka Dončić, zbog čega su se morali snalaziti sami.