savladali warriorse

LeBron James čudesnom tricom sa deset metara odveo Lakerse u play-off

james

Kralj James je iz teške pozicije minutu prije kraja zabio tricu preko ruke za pobjedu koja je Lakersima osigurala sedmu poziciju u play-offu

U fenomalnoj i dramatičnoj utakmici, ključnoj u regularnom dijelu lige, aktualni NBA prvaci Los Angeles Lakersi su pobijedili Golden State Warriorse rezultatom 103:100 i osvojili su sedmu poziciju u Zapadnoj konferenciji.

Warriorsi su odigrali sjajnu utakmicu. Imali su čak i +13, ali na kraju je LeBron James pokazao zašto je najbolji igrač današnjice.

Kralj James je iz teške pozicije minutu prije kraja zabio tricu preko ruke za pobjedu koja je Lakersima osigurala sedmu poziciju u play-offu i dvoboj protiv Phoenix Sunsa u prvoj rundi doigravanja na Zapadu.

Najefikasniji pojedinac bio je prvi strijelac lige Stephen Curry s 37 poena, dok su Lakerse predvodili Anthony Davis s 25 poena i 12 skokova te LeBron James s triple-double učinkom od 22 poena, 11 skokova i 10 asistencija.

Warriorsi će imati šansu za popravni protiv ekipe Memphis Grizzliesa, koja je savladala San Antonio Spurse rezultatom 100:96.

Pobjednik između Warriorsa i Grizzliesa zauzet će osmo mjesto na Zapadu i igrat će protiv Utah Jazza.