Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mahmutović novi predsjednik UO-a KK Bosna Royal

harun mahmutovic

Harun Mahmutović je jednoglasno imenovan za novog predsjednika Upravnog Odbora Košarkaškog kluba Bosna Royal.

Na redovnoj sjednici Upravnog odbora kluba donesni su stavovi koji zastupaju interese kluba, a Mahmutoviću je ukazano povjerenje i podrška za njegov budući angažman, saopćeno je iz KK Bosna Royal.

Mahmutović je prošle sezone aktivno učestvovao u radu UO od augusta 2016. godine do marta 2017. godine i dao je veliki doprinos prošlogodišnjim rezultatima. Odluka o njegovom imenovanju je bila jednoglasna, asvi članovi UO imali su priliku da se uvjere u njegove sposobnosti.

– KK Bosna Royal nastavlja svoj put dalje u borbi na dva fronta. Pozicija na tabeli u Prvenstvu BiH je zadovoljavajuća i daje nam motiv da se ova borba nastavi, a klub povede ka plasmanu u Ligu 6. Uz pomoć publike koja će sigurno prepoznati trud i biti značajan faktor u nastavku sezone, nadamo se i što boljem plasmanu u Play off-u, ali i regionalnoj Drugoj ABA ligi – saopćeno je iz kluba.

Bosna Royal se zahvaljuje navijačima, koji su ekipu podržavali i u najtežim momentima, te javnim institucijama koje su tokom proteklih godina pružile nesebičnu podršku.