Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dogovaraju se

Mike Tyson: Borba Holyfielda i mene je u igri

Prepreka o kojoj Mike priča je uloga promotora u eventu na kojem bi se borili. Naime, Tyson ne vidi promotore kao neizostavan dio ove priče

Borba legendarnih bivših svjetskih prvaka Evandera Holyfielda i Mikea Tysona ipak bi se mogla dogoditi i to 29. maja, najvjerovatnije na Hard Rock stadionu u Miamiju.

Nakon što su Holyfieldovi predstavnici u javnost pustili informaciju da je Tysonov tim nakon “intenzivnih pregovora odbio čak 25 milijuna dolara”, o sudaru boksačkih ikona se s puno optimističnijim vijestima javio i sam Iron Mike.

“Vjerujem da je to ostvarivo, Holyfield i ja… Da. Samo još moramo riješiti jednu malu, osnovnu razliku u papirologiji”, izjavio je Tyson u razgovoru za Haute Living.

Prepreka o kojoj Mike priča je uloga promotora u eventu na kojem bi se borili. Naime, Tyson ne vidi promotore kao neizostavan dio ove priče.

“Ne trebaju nam promotori. Promotori – što je promotor? Precijenjena ‘cheerleadersica’? Borcima govore kako je sjajan: ‘Da, najbolji si, sve ćeš ih pobijedit.’ Što će nam oni? Osobno mi se sviđaju, ali što će vam neko u toj poslovnoj poziciji, neko ko će diktirati vaš posao? Onda moraš biti dobar prema njemu i ulizivati mu se jer je on šef? Ne. To ne bi trebalo raditi. Trebao bi pokupiti lovu i činiti što god želiš i ni s kim ne razgovarati, zar ne?” – smatra Tyson koji je nešto kasnije dodao:

“Želim da svi znaju da je borba Holyfielda i mene u igri, bit ću uspješan 29. maja.”

U slučaju da dođe do finalnog dogovora ovo će biti njihov prvi susret nakon dva nezaboravna okršaja. U oba je, podsjetimo, pobjeda pripala Holyfieldu koji je prvi put slavio 1996. tehničkim nokautom, a zatim je i godinu dana kasnije Tyson diskvalificiran zbog proslavljenog ugriza za uho.