Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

do 11. maja

Musa nominovan za najbolji tim Eurolige, navijači mogu glasati

slike
FOTO: euroleaguebasketball.net

Košarkaš koji bude dobio najviše glasova biće proglašen za najkorisnijeg igrača

Ljubitelji Eurolige mogu da učestvuju u glasanju za najbolji tim sezone u kontinentalnom takmičenju. Izbor navijača činit će 25 procenata od svih glasova, a o laureatima će odlučivati još i treneri, kapiteni timova i predstavnici medija.

Glasanje je otvoreno i biće moguće sve do 11. maja u podne. Svaka grupa koja učestvuje u odabiru najboljih će se jednako vrijednovati i njihov zbir će biti presudan za imenovanje najboljih pojedinaca.

Košarkaš koji bude dobio najviše glasova biće proglašen za najkorisnijeg igrača. On će zajedno sa četvoricom najbližih pratilaca činiti najbolju petorku, dok će drugu postavu činiti preostali igrači koji su se našli među deset najboljih.

Ograničenja na osnovu pozicija ne postoje, pa će na taj način nagrade poneti naistaknutiji košarkaši, bez obzira na konkurente na svojim pozicijama. Za najkoirsnijeg igrača nominiran je i bh. košarkaš Džanan Musa koji igra fantastičnu sezonu za Real Madrid.

Svi zainteresovani mogu učestvovati klikom na ovaj LINK. Navijači mogu da glasaju na svaka 24 sata i poželjno je da vrijednuju nastupe i tokom regularnog dijela sezone i tokom predstojećeg play-offa.