Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Odgovorio na laži

Musa reagovao na Jovanovićeve izjave: Pljuvati reprezentaciju BiH, za koju si igrao…

musa bg
Foto: Screenshot/YouTube

Prvo je Nihad Đedović za njegovu izjavu kazao da je apsolutna laž, a sada je reagovao i Džanan Musa

Izjava bivšeg košarkaškog bh. reprezentativca Zlatka Jovanovića o nacionalnom timu BiH u podcastu “Jao Mile” podigla dosta prašine u regionu.

Kako podsjeća Scsport.ba, Jovanović, koji je inače bio potpuno marginalan i imao skromnu statistiku u reprezentaciji naše zemlje, na gostovanju u emisiji kod Mileta Ilića je kazao:

“Kada kažeš nekome reprezentacija, svi smatraju, to je ‘wow’. Ja sam tako kao klinac uvijek smatrao, ali kad odeš tamo i vidiš kakav je to kuršlus, ti ne bi vjerovao. Ja sam i dan danas blizak sa ljudima u Savezu, ali vjerovatno si čuo, bio ti je Feliks Kojadinović u podcastu, kako se raspoređuju igrači, iz kojeg entiteta, koliko ove vjere, koliko one. Ne možeš da selektiraš ekipu od 12 igrača za kvalifikacije ako ne rasporediš tačno, dajem primjer, četiri pravoslavca, četiri katolika i četiri igrača islamske vjeroispovjesti”.

Kazao Jovanović i ostao živ. Prvo je Nihad Đedović za njegovu izjavu kazao da je apsolutna laž, a sada je reagovao i Džanan Musa.

Košarkaš Reala je na Instagramu napisao:

“Pljuvati i govoriti o reprezentaciji BiH, za koju si između ostalog i igrao je jako neprofesionalno. Naša reprezentacija možda ima mane, ali za istu su uvijek igrali najbolji raspoloživi igrači”.

Foto: Screenshot