Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

španski teniser

Nadal nakon novog poraza: Teško je igrati sa mlađima

nadal

Na press-konfereciji je Nadal istao da mu je jako teško da igra sa mlađim kolegama, ali i da nije na nivou kakvom je bio ranije

Rafael Nadal je doživio novi poraz, te je tako ostao na minimalnim šansama u ulazak u polufinale ATP Finalsa u Torinu.

Na press-konfereciji je Nadal istao da mu je jako teško da igra sa mlađim kolegama, ali i da nije na nivou kakvom je bio ranije.

“Nije bilo dovoljno to što sam osvojio dva Grand slama, a naravno da nije kada nisam mogao da igram. Ne znam na koliko sam turnira igrao, možda 11 ili 12. a završio sam ih 9 ili 10. Teško je boriti se sa mlađima jer su tako dobri, a uz to mogu da igraju na koliko god hoće turnira. Normalno je da su u toj situaciji, jer sam i ja tu bio prije 15 godina. Karlos je odradio dobar posao i sretan sam zbog njega, veliko je to dostignuće“, kazao je Nadal i nastavio.

“Mislim da nisam zaboravio igrati tenis, kako da budem jak mentalno. Samo mi je potrebno vrijeme da ponovo dobijem dobar osjećaj i samopouzdanje na terenu koje mi je potrebno da bih bio na najvećem nivou. Ali ne znam da li ću biti na tom nivou ponovo. Ono u šta ne sumnjam je da ću probati da dođem ponovo na taj nivo“, zaključio je Nadal.