Ostali sportovi

Španski teniser

Nadal: Ne znam kada ću ponovo igrati

14/10/2021

Nadal je rekao da ne žuri sa rehabilitacijom, pošto želi da se pravilno oporavi

Španski teniser Rafael Nadal rekao je danas da ne zna kada će se vratiti takmičenjima, pošto želi da se na pravi način oporavi od povrede stopala.

Nadal je posljednji put igrao u avgustu na turniru u Washingtonu i poslije toga morao je na pauzu zbog upornog bola u stopalu. On je zbog toga propustio Olimpijske igre u Tokiju i turnire koji su slijedili.

Nadal je rekao da ne žuri sa rehabilitacijom, pošto želi da se pravilno oporavi.

“Želim da se oporavim od ove povrede u dobrom stanju. Ne znam kada ću ponovo igrati, svakodnevno mnogo radim, pratim određeni plan, sa označenom mapom puta i sa vrlo jasnim ciljem”, rekao je Nadal, prenio je Eurosport.

“Neću reći koji su to ciljevi, pošto uvijek postoje stvari koje ne mogu da kontrolišem 100 posto. Ali, u mojoj glavi jasno je koji su ciljevi i vjerujem da će stvari krenuti pozitivnim tokom. U procesu sam oporavka, rada. Morate da budete i malo oprezni, da gledate na srednji rok”, dodao je 35-godišnji osvajač 20 Grand Slam titula.

Nadal je ranije saopštio da se ove sezone neće vraćati na teren. On je ove sezone osvojio dvije titule, u Barceloni i na mastersu u Rimu.

Komentari

Autor: FTV

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.