Ostali sportovi

Jamal Murray

NBA košarkaš “slučajno” objavio kućni pornić s djevojkom (FOTO)

26/03/2020

Kasnije se pokušao opravdati time da mu je profil hakiran

Košarkaš Denver Nuggetsa Jamal Murray našao se u nezgodnoj situaciji nakon što je na Instagramu objavio kratak kućni uradak u kojem ga njegova djevojka oralno zadovoljava.

Ipak, brzo je reagirao, obrisao spornu objavu, a potom i deaktivirao profil na Instagramu. Kasnije se pokušao opravdati time da mu je profil hakiran.

“Prvo i najvažnije, želim se ispričati pratiteljima. Moj profil je hakiran, trenutno radim na rješavanju problema. Hvala”, napisao je Murray.

Sada se oglasila i njegova djevojka koja je također pokušala objasniti situaciju. Harper Hempel oglasila se na Instagramu i objavila fotografiju s Murrayjem.

“Prvo i najvažnije, želim reći da svi griješimo, ali smatram da ovo treba riješiti. Nažalost, eksplicitni video o meni slučajno je postavljen na Jamalov profil. Želim iskoristiti ovaj trenutak da se ispričam svim obožavateljima, djeci i posebno javnosti. Ovo je naša privatna stvar i dijeljenje snimke treba se zaustaviti. Hvala svima koji su nas razumjeli u ovom trenutku”, napisala je Harper.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.