Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NBA Playoff: Warriorsi bez Curryja pali u Houstonu

Košarkaši Houston Rocketsa pobijedili su na svom parketu Golden State Warriorse 97:96 i smanjili rezultat na 2:1 u seriji prvog kruga doigravanja NBA lige.

Rocketse je do pobjede predvodio James Harden s 35 poena, 8 skokova i 9 asistencija, a Harden je ubacio i odlučujući koš tri sekunde prije kraja utakmice.

U preostalom vremenu Warriorsi, koji su drugu utakmicu za redom igrali bez ozlijeđenog Stephena Curryja, nisu uspjeli uputiti šut ka protivničkom košu.

Marreese Speights s 22 poena bio je prvi strijelac gostiju, Klay Thompson dodao je 17 poena, ali uz očajan šut za tri poena (0 od 7).

Toronto Raptorsi vratili su ‘break’ pobjedom u Indianapolisu nad domaćim Pacersima 101:85, te su poveli 2:1 u seriji na četiri pobjede.

Raptorsi su se krajem druge četvrtine odvojili na +22 i stečenu prednost nisu ispuštali do kraja. DeMar DeRozan i Kyle Lowry sa po 22 poena predvodili su goste, dok je kod Pacersa najbolji bio Paul George s 25 poena, 10 skokova i 6 asistencija.

Gostujuću pobjedu sinoć je ostvarila i Oklahoma City. Thunder je s visokih 131:102 razbio Dallas Maverickse te poveo 2:1 u seriji.

Nakon očajne druge utakmice, Kevin Durant zaigrao je na svom nivou te u pobjedu ugradio 34 poena i 7 skokova. Russell Westbrook dodao je 26 poena i podijelio čak 15 asistencija.

Wesley Matthews s 22 poena bio je prvi strijelac Mavericksa.