KIŠA KEŠA

Ne propustite kišu keša na Meridian Online Casinu

cash-days-PR-710×380

Maj u Meridianu donosi zabavu, odličan provod i nevjerovatnih 200 keš nagrada za sve vjerne igrače

Niste sigurni kakva nas vremenska prognoza očekuje u maju? Meridian ima provjerene informacije i sigurno će vam se veoma svidjeti. Dakle, vremenska prognoza za maj je sljedeća: toplo i sa ogromnom KIŠOM KEŠA od fenomenalnih 40.000€!

Idealno vrijeme, zar ne? KIŠA KEŠA turnir će svim igračima donijeti sjajan provod i čak 200 keš nagrada i time doprinijeti da uživanje u igranju igrica bude još uzbudljivije i zabavnije.

Odlična zabava i fantastične keš nagrade su dovoljan razlog za učestvovanje u turniru, a pravila i put do nagrada su veoma jednostavni. Turnir je podijeljen u dva dijela: kvalifikacije i turnir.

Da bi igrač prošao kvalifikacije i ušao u turnir, potrebno je da odigra 20 spinova po 0,50 eur na igrama iz ponude. Kada upadne u glavni turnir, počinje takmičenje i račnaju mu se spinovi na bet 0,50 eur ili više na istim igrama.

Igrači se takmiče u tome ko će imati najveću ukupnu isplatu, tako što za svaki 1 eur pay out-a dobijaju 10 poena. Poeni se sabiraju tokom cijelog tunira, a pobjednik je igrač koji, logično, bude imao najviše poena na kraju turnira.

Nagradni fond je 40.000 evra keš novca, a raspoređuje se na ukupno 200 igrača.

KIŠA KEŠA turnir će zasigurno donijeti mnogo razloga za radovanje, jer sve zavisi od samih igrača, nema nagradnih izvlačenja, već svako može da osvoji neku od nagrada u zavisnosti od toga koliko bude igrao i dobijao.

KIŠA KEŠA u Meridianu donosi 40.000 razloga za učestvovanje u sjajnom turniru i zato ne propustite priliku da uživajući u zanimljivim igrama, osvojite i neku od čak 200 keš nagrada.