Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nije se znalo ko koga tuče, bježali su i treneri

tuca igracica

Američki nogomet u kojem igraju atraktivne djevojke u donjem rublju postao je popularan u SAD-u… Zar stvarno treba dovršiti rečenicu?

Uglavnom, službeno ime je Legends Football League, pravila su ista, samo što je odjeća malo više prilagođena muškoj publici. Bez ozbira na neozbiljni “dress code”, cure itekako uzimaju srcu poraze i jednakim žarom kao pripadnici jačeg spola slave pobjede. I da, jednako jako tuku nakon provokacija na terenu.

Ekipa New England Libertyja igrala je protiv domaćeg Omaha Hearta. Igračica Omahe Shaylene Durham bila je najbolja na utakmici i proglašena je najkorisnijom igračicom. Odlučila je to proslaviti s čašom hladnog piva. Pogrešan potez…

Baš u tom trenutku kraj nje je prolazila igračica New Englanda koja joj je iz ruke izbila čašu. I tad je počelo. Nije se znalo ko koga tuče, a u opći kaos na terenu uključili su se i treneri obje ekipe. U jednom trenutku gospodin u crvenoj majici odugrnuo je jednu igračicu New Englanda, ali ubrzo je brže bolje ubacio u rikverc jer je prema njemu krenula druga igračica. Pogledajte kako je to izgledalo:

https://www.youtube.com/watch?v=U8sdIavmziw