otac potvrdio

Novak Đoković je zatvoren na aerodromu, čuvaju ga policajci

Pošto je u Melbourneu trenutno noć, Đoković će prespavati pritvoren u aerodromskoj sobi u ovom australskom gradu u koju nema pravo niko ući, niti srbijanski teniser može ići

Drama oko Novaka Đokovića i dalje se ne smiruje, a najbolji teniser svijeta nalazi se u pritvoru na aerodromu u Melbourneu.

Đoković je dobio pravo za nastup na Australian Openu uz pomoć medicinskog izuzeća kojeg mu je izdao Teniski savez Australije, ali je prilikom slijetanja na aerodrom u Melbourneu zadržan i nije mu dozvoljen ulazak u državu.

Razlog je pogrešan zahtjev za vizu, kojeg je Đokovićev tim predao, ali i činjenica da vlasti u Australiji traže validan dokaz za medicinsko izuzeće. Srbijanski teniser je ispitan u imigracionom odjeljenju i razgovor je trajao nekoliko sati, da bi bio završen u 1:15 po lokalnom vremenu.

Pošto je u Melbourneu trenutno noć, Đoković će prespavati pritvoren u aerodromskoj sobi u ovom australskom gradu u koju nema pravo niko ući, niti srbijanski teniser može ići, prenosi B92.

Kako je rekao Novakov otac Srđan za B92, Đoković je smješten trenutno u sobi i niko ne može da uđe. Ispred sobe u kojoj se nalazi prvi reket svijeta nalaze se dvojica policajaca.