Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

NBA

Nurkić protiv Hardena

NBA je u srijedu kaznila prvu zvijezdu Houstona s 50.000 američkih dolara zbog kršenja protokola o zdravlju i sigurnosti lige

Četiri igrača Houston Rocketsa završila su u samoizolaciji na sedam dana i propustit će iduće dvije utakmice Rocketsa, objavio je The Athletic.

John Wall, Eric Gordon, Mason Jones i DeMarcus Cousins ​​nisu pozitivni, ali su bili u kontaktu s pozitivnim, zbog čega će propustiti utakmice protiv Portlanda i Denvera. Ranije ove sedmice na testiranju su bili pozitivni Ben McLemore i Kenyon Martin Jr.

Očekuje se da će James Harden startati protiv Portlanda.

NBA je u srijedu kaznila prvu zvijezdu Houstona s 50.000 američkih dolara zbog kršenja protokola o zdravlju i sigurnosti lige, koji zabranjuju prisustvovanje zatvorenim društvenim okupljanjima od 15 ili više ljudi ili ulazak u barove, salone i klubove.

Portlandu Jusufa Nurkića kladionice su dodijelile ulogu favorita. MOZZART na uvjerljivu pobjedu Trail Blazersa (+10) nudi kvotu 2,03. Podsjećamo, naša NBA zvijezda je u porazu protiv Utaha (100:120) dobila nešto manje od 22 minuta na parketu, uz učinak 3 skoka, 3 asistencije, 1 ukradena lopta i 13 poena.

Kompletnu ponudu kladionice MOZZART za meč Portlanda i Houstona možete pogledati OVDJE!