Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Veljko Mršić

Selektor Hrvatske zbog korone završio u bolnici: Ne daj Bože nikome!

Iskreno, malo sam “grogi”, valjda od pustih lijekova, ali je konačno došlo vrijeme bez temperature koja je išla i preko 39, tako da me je skroz iscrpila

Veljko Mršić, selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske, ujedno i trener Zadra, osjeća se bolje, nakon što je na Badnjak vozilom Hitne pomoći prebačen u zadarsku Opću bolnicu, na COVID odjel, izvijestio je dr. Davor Predovan, klupski liječnik u KK Zadar, piše Jutarnji.hr.

– Veljko je u bitno boljem stanju nego u trenucima kad je primljen u OB Zadar, odnosno nema više visoku temperaturu zbog koje je bio iscrpljen, ali i dalje kašlje. Međutim, pod primjerenom je terapijom, povremeno dobiva i kisik, tako da će po svoj prilici još nekoliko dana ostati na bolničkom liječenju – rekao je, između ostalog, dr. Predovan.

Kroz Božićno jutro, iz Jutarnjih su preko društvene mreže kontaktirati Mršića, poželjeli smo mu što skorije ozdravljenje, na što je uzvratio čestitkom i porukom: “Čini mi se kako konačno ide prema boljem. Poruči svima neka se paze, COVID-19 nije šala kako neki misle”!

Mršić je, kako piše Jutarnji, napisao kako mu je konačna spala temperatura.

– Iskreno, malo sam “grogi”, valjda od pustih lijekova, ali je konačno došlo vrijeme bez temperature koja je išla i preko 39, tako da me je skroz iscrpila. Po ko zna koji put želim ponoviti: ne daj Bože nikome! – napisao je Mršić, te odmah i zorno oslikao probleme s kojima se susreću zahvaćeni koronavirusom, pa je i na taj način želi ukazati na težinu stanja.

– Odmah do mene u krevetu leži mladi čovjek s obostranom upalom pluća, koji jučer, na Božić, nije mogao otići do kupaonice jer ga je kašalj toliko mučio kad god bi se nastojao uspraviti. Zato je važno da svi shvate koliko je ovaj virus opasan. Ako sve opišem kroz kartašku igru briškulu onda to izgleda ovako: neko prođe lišo, a neko peška karika. Čuvajte se ljudi – poručio je Mršić.