Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zbog koronavirusa

Odgođena utakmica Eurolige Fenerbahče – Real Madrid

real madrid kosarka facebook (1)

Real je u ponedjeljak trebao igrati utakmicu domaćeg prvenstva protiv badalonskog Joventuta, ali je ona već prije odgođena

Utakmica 18. kola košarkaške Eurolige Fenerbahče – Real Madrid, koja je trebala biti odigrana u srijedu, 29. prosinca, odgođena je jer španska ekipa nema na raspolaganju minimum od osmorice igrača, objavljeno je na mrežnom portalu elitnog klupskog košarkaškog natjecenja.

Još nije poznato kad će utakmica biti odigrana, a u skladu s posebnim pravilnikom vezanim za Covid-19, klubovi mogu do triput odgađati pojedinu utakmicu kako bi pronašli odgovarajući datum za odigravanje.

U ponedjeljak je Real Madrid objavio kako su se već podužoj listi pozitivnih igrača na koronavirus pridružili Sergio Llull i Jeffrey Taylor. Prije spomenute dvojice na listi su se našli Fabien Causeur, Thomas Huertel, Vincent Poirier, Adam Hanga, Juan Nunez, Guerschon Yabusele, Anthony Randolph i trener Pablo Laso. Uz to, zbog ozljeda ne mogu igrati Alberto Abalde, Trey Thompkins i Carlos Alocen pa je “Kraljevski klub” ostao na samo trojici zdravih igrača u seniorskom pogonu: Rudyju Fernandezu, Walteru Tavaresu i Nigelu Williams-Gossu.

Real je u ponedjeljak trebao igrati utakmicu domaćeg prvenstva protiv badalonskog Joventuta, ali je ona već prije odgođena.

Prije četiri dana, u 17. kolu Eurolige, Real je u Madridu pobijedio moskovski CSKA sa 71-65, a značajnu minutažu u tom dvoboju imali su dvojica 17-godišnjaka, Slovenac Urban Klavžar i Španjolac Sediq Garuba, 18-godišnji Šveđanin Tristan Vukčević, a priliku je dobio i drugi španski 17-godišnjak Baba Miller, prenosi Hina.