Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Odomu se pogoršalo zdravstveno stanje, potrebna mu je stalna njega

lamar odom

Nakon što su svi smatrali da će se bivši košarkaš Lamar Odom uspješno oporaviti od posljedica predoziranja alkoholom i tabletama, njegovo zdravlje se naglo pogoršalo.

Odom je u nesvjesnom stanju pronađen u brodelu u Nevadi prije dva mjeseca, nakon čega je upao u komu iz koje se probudio nekoliko dana kasnije. Doktori su u početku bili izuzetno impresionirani brzinom njegovog oporavka, ali ono se opet strmoglavo srušilo.

“Lamar je napravio neki napredak, ali njegove kognitivne funkcije i dalje ne rade kako treba. Njemu treba pomoć oko pomjeranja i jako teško razgovara sa ljudima oko sebe, kao posljedica nedostatka vazduha u mozgu. Ne izgleda da će uskoro biti pušten iz bolnice, a iako se to desi, njemu će trebati svakodnevna njega”, rekao je izvor blizak košarkašu.

Da stvar bude još gora, njegova supruga Khloé Kardashian ima stafilokoku i ne može da mu bude blizu dok to ne zaleči.

“Kloi je očajna što ne može da bude blizu njega, ali ne želi da rizikuje sa svojom bolešću. Njen dolazak bi poremetio Lamarov osjetljivi imuni sistem. Ipak, ništa više neće biti isto za njega, ovaj incident će mu u potpunosti izmjeniti život”, zaključio je izvor.