Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon odgode

Održan žrijeb Australian Opena

Rafael Nadal nalazi se u Đokovićevom dijelu žrijeba, a njihov mogući susret može se dogoditi u polufinalu turnira

Žrijeb Australian Opena održan je nakon odgode zbog neizvjesnosti oko učešća vodećeg tenisera svijeta Novaka Đokovića. Na kraju je Đoković uvršten u njega, ima status prvog nositelja i na otvaranju će igrati protiv Miomira Kecmanovića. Žrijeb je prethodno bio odgođen jer se čekala odluka o mogućoj Đokovićevoj deportaciji.

Australski premijer Scott Morrison odbio je komentirati status vize Novaka Đokovića rekavši da je na ministru imigracije Alexu Hawkeu da odluči hoće li je ukinuti ili ne.

Rafael Nadal nalazi se u Đokovićevom dijelu žrijeba, a njihov mogući susret može se dogoditi u polufinalu turnira. Drugi nositelj Daniil Medvedev na staru igra protiv Švicarca Laaksonena.

Popunjenost tribina na Australian Openu bit će ograničena na 50 posto kapaciteta, po ažuriranim epidemiološkim mjerama protiv širenja covida-19, objavila je vlada države Victorije u četvrtak, dok se vlasti bore s porastom broja slučajeva zaraze u Melbourneu.

Maske za lice također će biti obavezne za sve posjetitelje, osim prilikom konzumacije hrane i pića, te je dopuštena jedna osoba na dva kvadratna metra u zatvorenim ugostiteljskim objektima, stoji u priopćenju vlade.