Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Vivia run&more park"

Oko 700 trkača na atletskom takmičenju u Banjoj Luci

banja luka3467

Uz sportski dio programa, koji će obuhvatiti i zabavne trke kao što su pivska trka, te trka u vrećama i sa balonima, pripremljen je i muzički program

Više od 700 osoba učestvovat će ovog vikenda na drugoj sportsko-zabavnoj manifestaciji „Vivia run&more park“ u Banjoj Luci.

Najavljeno je da će se na banjalučkoj stazi u Parku “Mladen Stojanović” pojaviti i nekoliko elitnih trkača, među kojima i šampionka od prošle godine Olivera Jevtić, a biće tu i Bojana Bijeljac, te učesnik zadnjih Olimpijskih igara iz Londona, Slovenac Rok Puhar.

Direktor manifestacije Goran Ćorić kazao je da će u subotu biti održane dvije trke i to „Banjalučka desetka“, trka sa elitnim trkačima na 10 kilometara, i trka poslovnih ljudi na pet kilometara u kojoj će učestvovati predstavnici više od 100 kompanija iz Banje Luke i regije.

Grad Banja Luka je podržao ovu manifestaciju sporta i zabave, a načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, Dragan Banjac naglasio je da ovo jedna od najznačajnijih atletskih manifestacija u gradu.

Uz sportski dio programa, koji će obuhvatiti i zabavne trke kao što su pivska trka, te trka u vrećama i sa balonima, pripremljen je i muzički program.