Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

korona "pobijedila"

Otkazan “Adria Tour” u Banjoj Luci i Sarajevu

djokovic_dzumhur (1)

Prethodno je saopšteno da su na koronavirus pozitivni Novak Đoković, Grigor Dimitrov, kao i Viktor Troicki

Teniski regionalni turnir humanitarnog karaktera “Adria Tour” neće biti nastavljen, te neće biti održan u Banja Luci ni u Sarajevu, odlučeno je danas, javlja Anadolu Agency (AA).

“Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banja Luci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja poslednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave”, izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

On je podsjetio da je ideja “Adria Tour” bila humanitarnog karaktera, s ciljem da se omogući zarada igračima iz regiona, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promovišu dobre vrijednosti.

“Ostajemo sada usmjereni na podršku svima onima koji su inficirani Covid-19 sa željom da se što prije oporave”, ističu iz organizacionog odbora.

Prethodno je saopšteno da su na koronavirus pozitivni Novak Đoković, Grigor Dimitrov, kao i Viktor Troicki.