UFC Fight Night

Overeem preokretom stigao do 47. pobjede u karijeri

overeem (1)

40-godišnji Overeem želi na kraju svoje karijere stići do nove prilike za UFC naslov. U svakoj organizaciji u kojoj se borio osvojio je teškaški pojas, no to još nije uspio u UFC-u

Alistair Overeem upisao je važnu pobjedu u glavnoj borbi večeri UFC Fight Night priredbe u Las Vegasu.

Legendarni Nizozemac pobijedio je nokautom Augusta Sakaija, talentiranog Brazilca koji je sa šest uzastopnih pobjeda zaslužio priliku boriti se protiv ikone MMA. Ipak, Overeem ga je nokautirao teškim udarcima na podu na početku pete runde i tako stigao do 47 pobjede u MMA karijeri.

Pobjeda nije lagano ostvarena jer je Sakai bio bolji u prve dvije runde, no od treće runde je Overeem krenuo u preokret.

40-godišnji Overeem želi na kraju svoje karijere stići do nove prilike za UFC naslov. U svakoj organizaciji u kojoj se borio osvojio je teškaški pojas, no to još nije uspio u UFC-u.

Najbliže je bio prije četiri godine u borbi za titulu protiv Stipe Miočića kada je u prvoj rundi srušio Amerikanca hrvatskog porijekla, no Miočić se brzo oporavio i riješio borbu u svoju korist.

Nakon ove pobjede Overeem je poručio da ne zna što slijedi dalje, rekao je da se prvo treba dobro odmoriti. Vjerovatno će za sljedećeg protivnika dobiti nekog od top 5 teškaša današnjice.