Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kylie Minogue

Pobijedila je rak, u 52. sjajno izgleda i sprema novi album

minog (1)

Često ju javnost žalila kao ženu koju muškarci ne poštuju dovoljno, ali ona je čvrsto vjerovala u ljubav

Kylie Minogue, slavna pop-dance pjevačica i glumica, iako je napunila 52 godine, i dalje u je u odličnoj formi. Na sceni je više od 30 godina, a oduvijek je plijenila pažnju zgodnim tijelom, iako je visoka samo metar i 52 cenetimetra.

„Džepna Venera“ nedavno je najavila novi album “Disco” koji bi trebalo da ugleda svetlost dana u novembru. To je i bio povod da objavi i nove slike na kojima pozira u maloj crnoj haljini, sa kožnim rukavicama ukrašenim dragim kamenjem i svjetlucavom podvezicom.

Zvijezda svjetske muzičke scene tvrdi da je za njen mladalački, njegovan izgled zaslužna terapija radiotalasima sa kolagenom.

Inače, 2005. godine Kylie je oboljela od karcinoma dojke. Nakon mastektomije uslijedila je hemoterapija, za koju je rekla da je na nju imala efekat “nuklearne bombe”.

– Bilo mi je mnogo teško, ali bila sam uvjerena da je moja bolest poruka ljudima da se brinu za sebe. Nisam sada ovde da plašim bilo koga, nego da poslužim kao primjer da se bolest može dogoditi svakome. Moramo biti pažljivi – rekla je pejvačica tada.

A da je i dalje pažljiva dokazuju i njene forografije na Instagramu sa zaštitnom maskom kao poruka da se svi trebaju zaštiti u ovo doba pandemije Corona virusa.

View this post on Instagram

?#lovers … love.

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma, trenutno je u vezi sa 46-godišnji dečkom Paulom Solomonsom.

Redovno je ona bila ta koja je prevarena ili ostavljena. Često ju javnost žalila kao ženu koju muškarci ne poštuju dovoljno, ali ona je čvrsto vjerovala u ljubav. Od 2018. godine, ipak, lini se da je uplovila u mirnu i sigurnu luku sa kreativnim direktorom GQ Solomnsom, koji na svom Instagramu također ne krije ljubav sa slavnom Australijankom. Nedavno joj je za rođendan poklonio njen autorportret.

Inače, za rođendan u maju ove godine slavna pjevačica sa svojim fanovima podijelila je i sliku iz djetinjstva. Ovako je izgledala kao djevojčica.