Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

beogradski klub

Partizan svom navijaču doživotno zabranio dolazak na utakmice, pripremaju se i da ga tuže

Fn4FaBFXwAAwS_l

Euroligina kazna iznosi pet hiljada eura, a Partizan je uz objavu snimka poručio kako je pojedincu zabranjen ulazak na domaće utakmice kluba u bilo kojoj dvorani

Na utakmici košarkaške Eurolige između Partizana i Baskonije u Euroligi, jedan navijač beogradskog kluba pljunuo je sudiju, a klub je zaradio kaznu. Ovaj put se Partizan dosjetio kako riješiti situaciju. Počinitelja su snimili, objavili na društvenim mrežama te pokrenuli tužbu kojom od njega traže novac za kaznu i dodatne troškove.

Očito beogradskom klubu više ne pada na pamet plaćati silne kazne zbog navijačkih ispada. Podsjetimo, Partizan je i prošle sezone imao problema s navijačkim neredima i to posebno u derbijima s Crvenom zvezdom zbog čega su utakmice u ABA ligi prekidane, tribine pražnjene, a Partizan je čak i istupio iz domaće lige.

Euroligina kazna iznosi pet hiljada eura, a Partizan je uz objavu snimka poručio kako je pojedincu zabranjen ulazak na domaće utakmice kluba u bilo kojoj dvorani.

“Lice S.G. je legitimirano od strane policije i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u dvoranu gdje god da Partizan igra kao domaćin. Kao što se vidi na snimci, S.G. je ničim izazvan, pri uvjerljivom vodstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku sudije učinio ovo djelo”, napisali su.

Kasnije je objavljeno i kako je klub pokrenuo postupak pokretanja tužbe.