Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

UFC

Poirier pretukao McGregora, u drugoj rundi mu je nanio prvi nokaut u karijeri (VIDEO)

Protiv Poiriera je McGregor bio vidno bolji odmah u prvoj rundi

Sjajni UFC 257 event zaključen je iznenađujućom pobjedom Dustina Poiriera nad Conorom McGregorom u glavnoj borbi večeri.

Irski borac je tako nakon godinu dana od posljednje borbe iznenađujuće poražen po povratku u oktogon i to nokautom, prvim u karijeri.

Prošla je tačno godina dana otkako se Conor McGregor vratio u oktogon i nakon svega 40 sekundi borbe razbio legendu Donalda Cerronea.

Bio je to njegov povratak u kavez nakon poduže stanke i poraza od Khabiba Nurmagomedova u borbi za naslov, nakon čega je najavio još dvije do tri borbe u 2020. godini.

Protiv Poiriera je McGregor bio vidno bolji odmah u prvoj rundi. Poirier ga je uspio srušiti u prvoj minuti i držati ga u klinču što na podu, što na nogama do druge runde, ali nije uspio nametnuti svoj tempo pa je McGregor spojio nekoliko sjajnih udaraca i osvojio rundu.

Poirier je u drugoj rundi iznenadio jednim desnim direktom nakon kojeg je uslijedila serija udaraca od koje se McGregor nije mogao vratiti u borbu. Kad se pridigao, McGregor se sportski pozdravio s Poirierom i čestitao mu na pobjedi.