Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

skup, papreno skup

Poljubac od milion KM: Bugarskom bokseru prijeti velika novčana kazna

bokser1

Poslije duela davao intervju, a na samom kraju razgovora je poljubio Dženi, poslije čega ga je ona tužila.

Bugarski bokser Kubrat Pulev, koji je poslije meča u Americi poljubio novinarku Jenny Sushe mogao bi, poslije njene tužbe, mogao bi biti kažnjen sa 600.000 dolara (skoro milion KM) zbog seksualnog uznemiravanja.

Kako prenose mediji u Bugarskoj, novinarka je prijavila boksera pa bi tako iznos koji bi mogao platiti njoj kao odštetu drastično premašio zaradu od meča koju je dobio poslije duela sa Rumunom Bogdanom Dinuom.

Da podsjetimo, Kubrat je poslije duela davao intervju, a na samom kraju razgovora je poljubio Dženi, poslije čega ga je ona tužila.

Novinarka tvrdi da je poljubac kod nje izazvao ozbiljne psihičke traume zbog kojih potražuje 300.000 dolara, dok je druga polovina za advokatske usluge.

Zanimljivo, nju zastupa advokatica Glorija Allred, koja je specijalista za slične slučajeve, a poznata je kao zaštitnica prava žena.

Saslušanje dvije strane u Kalifornijskoj atletskoj komisiji je zakazano za 14. maj i tada će biti poznato hoće li Pulev dobiti licencu za sljedeći meč.

S druge strane, bugarski bokser tvrdi da je riječ o ozbiljnoj provokaciji reporterke, a uz to ističe da je tokom meča izgubio izvjesnu količinu krvi, pa nije mogao rasuditi pravilno.

Uz to, tim boksera je istakao da postoje i snimci na kojima se vidi novinarka kako u provokativnom izdanju sjedi s njima poslije meča.