Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

la lakers

Potjerali ga zbog cinkanja suigrača, sad bi ga rado vratili

dangelo-russell (1)

Na ljeto 2017. Russell je završio u Netsima, a protekle sezone prvi je put u karijeri zaigrao na All-Star utakmici

Budući da je sve izvjesnije kako će LA Lakersi ostati bez velikih zvijezda koje će ovog ljeta postati slobodni igrači, okreću se zvijezdama “B kategorije”, među kojima će pronaći “trećeg partnera” LeBronu Jamesu i Anthonyju Davisu.

A Yahoo Sports javlja da će poseban fokus staviti na igrača kojeg su se prije samo dvije godine olako odrekli – razigravača Brooklyn Netsa D'Angela Russella.

Njega su Lakersi 2015. izabrali kao drugog na draftu, ali nakon dvije godine Magic Johnson ga se odlučio riješiti nakon što je Russell javno otkrio nevjeru ondašnjeg suigrača Nicka Younga prema svojoj djevojci i slavnoj pjevačici Iggy Azalei.

Na ljeto 2017. Russell je završio u Netsima, a protekle sezone prvi je put u karijeri zaigrao na All-Star utakmici.

Ni Magica, ni Younga više nema u Lakersima, Russellu ističe ugovor, a Netsi ga žele zamijeniti Kyriem Irvingom. Stoga, navodno, ne bi imao ništa protiv povratka u Lakerse.

“Izvor iz Lakersa koji nema dopuštenje za javne istupe, potvrdio mi je da su Lakersi vrlo zainteresirani za Russella, te da planiraju sastanak s njim licem u lice već na početku prijelaznog roka”, napisao je Arye Abraham iz Yahoo Sportsa.

Lakersi su u nedavnom trejdu doveli Anthonyja Davisa iz New Orleansa, a njemu i LeBronu željeli su na tržištu slobodnih igrača pronaći još jednu zvijezdu i složiti “veliku trojku”.

No, čini se da će im izmaknuti svi igrači koje su ciljali – Kawhi Leonard, Kevin Durant, Klay Thompson, Kyrie Irving, Kemba Walker i Jimmy Butler – pa je i logično da se okrenu igraču Russellova kalibra.

Russell je prošle sezone u prosjeku postizao 21,1 koš, 3,9 skokova i 7,0 asistencija.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.