Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ružne scene

Potukli se nakon završetka UFC Fight Nighta: Dođi i reci mi to u lice

Masvidal333

Svi oko njih ostali su u šoku

Vrlo ružne scene viđene su nakon završetka UFC Fight Nighta u Londonu. Jorge Masvidal i Leon Edwards potukli su se u backstageu, nakon što je Edwards dobacio nešto Masvidalu dok je ovaj davao izjavu za medije, piše Fight Site.

Brbljavi Edwards je odmah nakon svoje pobjede protiv Gunnara Nelsona izjavio kako želi pobjednika glavne borbe za svog idućeg protivnika. Kako je u pitanju borac koji se često služi provokacijama, bilo je za očekivati kako Masvidal neće imati puno mira od njega. No, čini se da Jorge nije očekivao da će ovaj krenuti dok on još nije stigao niti proslaviti veliku pobjedu nad Darrenom Tillom.

Tokom davanja izjava odmah nakon svoje borbe, Masvidal je prekinut od strane Edwardsa, koji je nešto dobacivao. Masvidal je na to prvobitno odgovorio “možda, a možda ne”, da bi onda krenuo prema Edwardsu, rekavši mu da mu dođe reći u lice to što mu je upravo dovikivao. Kad je Edwards prišao, Masvidal je potegnuo udarac prema njemu, pogodivši ga posred čela. Krenula je izmjena s obje strane, nakon čega su borci razdvojeni.

Svi oko njih ostali su u šoku, Michael Bisping i Karyn Bryant u studiju također.

Edwards je odmah otpremljen na hitnu pomoć, budući da je od udarca zaradio posjekotinu, a Jorge Masvidal je nakon incidenta također udaljen iz dvorane.