Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zadar

PPD Zagreb u finalu regionalne SEHA lige

SEHA SCREENSHOT
FOTO: screenshot

U drami sedmeraca nakon prvih pet serija i dalje je bilo izjednačeno, po četiri igrača oba sastava su bila precizna, pa se nastavilo s izvođenjem po jednog sedmerca

Rukometaši PPD Zagreba plasirali su se u finale završnog turnira regionalne SEHA lige u Zadru. Oni su u polufinalu svladali bjeloruski Meškov iz Bresta s 38:37 nakon izvođenja sedmeraca. Rezultat nakon 60 minuta bio je 32:32.

Najefikasniji u sastavu PPD Zagreba bili su Filip Vistorop i Ivan Čupić s po osam golova, s tim da je Čupić sve svoje golove postigao iz sedmeraca, dok je Mikita Vailupau postigao sedam pogodaka za Meškov.

Iako su u četvrtfinalu ranije ove sedmice izgubili od Vardara, igrači hrvatskog prvaka ipak su dobili priliku nastupiti na završnom turniru u Zadru zbog zaraze koronavirusom u makedonskom sastavu, a tu su priliku i iskoristili.

U drami sedmeraca nakon prvih pet serija i dalje je bilo izjednačeno, po četiri igrača oba sastava su bila precizna, pa se nastavilo s izvođenjem po jednog sedmerca.

U sedmoj seriji Slavić je odbranio udarac Malusa, a zatim je Čupić sigurnim udarcem odveo PPD Zagreb u nedjeljno finale.

Suparnik Zagreba u finalu bit će bolji iz duela mađarskog Veszprema i ukrajinskog Motora iz Zaporožja.