Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kaley Cuoco

Holivudska glumica razvodi se nakon tri godine braka

Kaley Cuoco instagram
FOTO: Instagram /kaleycuoco/

Par je u junu proslavio treću godišnjicu, koju su si čestitali putem društvenih mreža, a tad se ni po čemu nije dalo naslutiti da se bliži raskid

Glumica Kaley Cuoco, najpoznatija po ulozi Penny u seriji Teorija velikog praska, i njen suprug Karl Cook objavili su da se razvode nakon tri godine braka.

“Usprkos dubokoj ljubavi i poštovanju koje osjećamo jedno prema drugome, shvatili smo da se naši putevi razilaze”, stoji u zajedničkoj izjavi za magazin “People”.

“Iako smo oboje puno toga podijelili s javnošću, ovaj dio našeg putovanja htjeli bismo zadržati za sebe, no htjeli smo biti otvoreni oko toga šta se događa. Između nas nema mržnje i ljutnje, upravo suprotno”, naveli su.

Dodali su da su “ovu odluku donijeli zajedno, uz veliko međusobno poštovanje i suosjećanje”.

Kaley i Karl vezu su započeli 2016., a u novembru sljedeće godine su objavili zaruke. Vjenčali su se u junu 2018. godine.

Par je u junu proslavio treću godišnjicu, koju su si čestitali putem društvenih mreža, a tad se ni po čemu nije dalo naslutiti da se bliži raskid.

“Upoznali smo se u New Yorku, 30. juna 2016., tačno dvije godine kasnije vjenčali smo se na isti datum i sad smo već tri godine u braku. Zašto si ostao sa mnom u braku toliko dugo? Iskreno sam impresionirana, toliko puno te volim, nemaš pojma koliko. Sretna godišnjica”, napisala je tom prilikom glumica uz zajedničku fotografiju.

“Slažem se, ja sam jednako začuđen što nam je već treća godišnjica, proletjelo je u trenu. Puno te volim i jedva čekam još milion zajedničkih godina”, napisao je Karl.