Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tužna vijest

Proglašen dan žalosti zbog Emine (19) smrti

ema (1)

Njen zarazan osmijeh mamio je radost na lica mnogih. Od nje su se oprostili i ŽRK Brod i ŽRK Trešnjevka na svojim društvenim mrežama

Rukometni klub Trešnjevka iz Zagreba objavio je na svojim društvenim mrežama tužnu vijest. Preminula je njihova igračica Ema Groznica. Bilo joj je tek 19 godina, a izgubila je bitku s kratkom i teškom bolesti.

Ema je inače bila iz Iloka, a prije dolaska u Zagreb gdje je studirala Kineziološki fakultet igrala je i za ŽRK Brod te je svakoga dana putovala na treninge iz Iloka. Koliko su je svi voljeli pokazao je upravo njen rodni grad koji je proglasio i dan žalosti zbog gubitka mlade sportašice.

Na svojoj Facebook stranici Grad Ilok je objavio: Dana 21.6.2021. proglašava se Dan žalosti na području Grada Iloka povodom iznenadne smrti naše sugrađanke Eme Groznica. Ema je bila uzorna učenica, sportašica, vjernica i građanka.

Volonterskim radom uključivala se u sva događanja, zajedno sa svojim sestrama, koja je organizirao Grad Ilok. Izražavamo iskrenu sućut obitelji Groznica i svima koji su ožalošćeni iznenadnom smrti drage nam Eme. Tokom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima.

Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danu žalosti. Počivaj u miru, draga Ema! Podsjetimo, ova tragedija zavila je u crno sve ljubitelje sporta, ali i ostatak Hrvatske i šire. Ema je bila primjer prave prijateljice, sportašice, mlade djevojke…

Njen zarazan osmijeh mamio je radost na lica mnogih. Od nje su se oprostili i ŽRK Brod i ŽRK Trešnjevka na svojim društvenim mrežama.