Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

meridianbet

Roland Garros čeka novog prvaka! Đoković, Nadal ili čekamo novu zvijezdu tenisa?

roland-garros-710×380-18+

Najuzbudljivija faza turnira je počela! Specijalni Meridian bonus za sve novoregistrovane!

Roland Garros je moramo priznati započeo jako. Novak Đoković i Rafeal Nadal svoj „posao“ završavaju gotovo perfetkno. Da li nam to znači da ćemo možda imati priliku da gledamo furiozno finale titana tenisa?

A, da li nas ipak možda neka nova zvijezda tenisa iznenadi? Prilika je idealna da BEZ USLOVA „skineš“ BONUS od 10 KM dobrodošlice, i da vlastiti instinkt i znanje naplatiš..

Pobjedom nad Galan Riverosom, Nole je izborio plasman u osminu finala, gdje ga čeka okršaj sa Kačanovim, dok je Rafeal Nadal osminu finala već „odradio“ dominantnom pobjedom nad Kordom, i sad ide u četvrtfinale, a na putu mu stoji Italijan Janik Siner. Svi znamo činjenicu da je popularni titan sa Majorke odavno krunirani „kralj“ šljake, ali i Roland Garosa, i da je opasno naoštren da osvoji 13. put titulu, što je nevjerovatni podvig, imajući u vidu da je jedan legendarni Pit Sampras do skora držao rekord sa ukupno 14 Grend Slem titula.. Ali, vrijeme je „trojke“, jer Federer je vlasnik 20 titula, Rafa 19 i Novak Đoković 17…

I sad, šta da jedan pravi znalac tenisa uradi? Da li da bezrezervno vjeruje „trojci“, ili da „prostudira“ ponudu u najboljoj sportskoj kladionici Meridian, ili na sajtu meridianbet.ba, te iskoristi fenomenalnu priliku, jer sa samo 5 KM uloženih po tiketu, ima mogućnost da osvoji neke nevjerovatne nagrade:

 

  • Sony Playstation 4
  • Laptop HP
  • 2 Xiaomi mobilna telefona

 

Roland Garos je svakako mjesto koje stvara fantaziju u najposjećenijem turističkom gradu Evrope. Pariz je mjesto gdje se snovi mnogima ostvaruju, i zato ne propusti priliku da sastaviš tiket, iskoristiš šansu, na mjestu najbolje ponude, brutalnih kvota, i bonusa koji „pršte“! Meridian kao i uvijek – više od igre!