Crna hronika

teslić

Sa ukradene kartice uplatio sredstva na račun u sportskoj kladionici

05/10/2020

Navedeno lice je u drugoj polovini prošle godine neovlašteno došlo u posjed bankovne kartice oštećenog lica čiji su inicijali M.M. iz Teslića i na svoj račun kreiran kod jedne sportske kladionice izvršilo više novčanih transakcija

Lice čiji su inicijali N.Đ. iz Teslića neovlašteno je sa bankovne kartice sugrađanina izvršilo prenos više stotina KM na svoj račun kreiran kod jedne sportske kladionice, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Navedeno lice je u drugoj polovini prošle godine neovlašteno došlo u posjed bankovne kartice oštećenog lica čiji su inicijali M.M. iz Teslića i na svoj račun kreiran kod jedne sportske kladionice izvršilo više novčanih transakcija.

Službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa teslićkom policijom, 30. septembra su na osnovu narebe Osnovnog suda Teslić izvršili pretres na tri lokacije u Tesliću koje koriste lica iz Teslića čiji su inicijala N.Đ., M.V. i D.V. i pronašli i oduzeli više predmeta koji će biti predmet daljeg krivičnog postupka.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv N.Đ. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlašteno korištenje ličnih podataka i krađa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.