Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Ostali sportovi

Rukometni fanovi u nevjerici, Rutenka napustio Barcelonu

01/10/2015

Jedan od najtrofejnijih rukometaša svih vremena Sergej Rutenka (34) raskinuo je ugovor s Barcelonom i nastavlja karijeru u Kataru.

Ubojiti šuter više nije u prvim planovima u Barceloni, a nezadovoljstvo je kulminiralo rastankom. Katalonski klub i Bjelorus dogovorili su kraj saradnje godinu dana prije isteka ugovora. Rutenka će od sada zarađivati igrajući u Kataru.

Ovaj sjajni lijevi vanjski karijeru je počeo u Arkatronu iz Minska 1998, a uslijedio je strelovit uspon jer je 2000. završio u Velenju, u kojem se zadržao godinu dana, odakle je otišao prema Celju (2001-2005). Od 2005. do 2009. uslijedilo je uspješno razdoblje u Ciudad Realu, a zatim je sve do sada nosio dres Barcelone.

Naosvajao se prvenstava i domaćih kupova u zemljama u kojima je igrao, ali od najvažnijih trofeja spomenimo pet naslova Lige prvaka s Celjem (1), Ciudad Realom (2) i Barcelonom (2).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.