Sjajna ponuda

Samo u Meridianu 20% bonus na sve uplate srijedom!

Samo u Meridianu, bez obzira da li si igrač sportske prognoze, ili si više igrač online uzbuđenja, sad je idealna prilika da se u startu naplatiš

Ovo sad što se deševa niko ne može više da prati. Meridian jednostavno pomjera sve granice i zagarantovano dokazuje da je kuća najvećih bonusa! Kako?

Pa, tako da jednostavnije ne može! Samo u Meridianu na sve uplate srijedom, PREMIUM BONUS OD NEVJEROVATNIH 20%!

Samo u Meridianu, bez obzira da li si igrač sportske prognoze, ili si više igrač online uzbuđenja, sad je idealna prilika da se u startu naplatiš. Srijeda je za to idealan dan. Sredina sedmice, fudbal ludnica posljednjeg kola Lige šampiona, spremaš tiket za četvrtak i Ligu Evrope, a na poluvremenu vrtiš omiljenu igricu i onda na to sve, u samom startu, ti si već u plusu!

Samo u Meridianu na sve uplate srijedom PREMIUM BONUS OD 20%! Bilo da uplatiš bankovnim karticama (visa, maestro, mestercard  E-Bankingom, Kliker ili X-Bonom, SMS servisom, Skrill-om, Neteller-om, PaySafe servisom ili najboljom Meridian dopunom, instant na tvoj račun je zagarantovanih 20% bonusa, za zabavu, kad god i gdje god ti želiš! U svakom trenutku posjeti meridianbet.ba – mjesto najbolje zabave i najvećih bonusa!

Meridian – lijepa strana života!