KSW 58

Sramotan potez ruskog borca na MMA priredbi u Poljskoj

New Project (20)

Musaev je pobijedio sudačkom odlukom nakon tri runde borbe, a Jurišiću to nije najbolje sjelo. Bilo je očito da je osjećao da je zakinut tom odlukom, ali nije protestirao

U subotu su u Lodzu na KSW-u 58 gledali smo i meč za titulu u perolakoj kategoriji.

Najbolji slovenski MMA borac Uroš Jurišić poražen je u KSW debiju od ruskog borca Shamila Musaeva, a nakon borbe dogodio se nevjerovatan incident.

Njihov okršaj nastavio se i nakon proglašenja pobjednika.

Musaev je pobijedio sudačkom odlukom nakon tri runde borbe, a Jurišiću to nije najbolje sjelo. Bilo je očito da je osjećao da je zakinut tom odlukom, ali nije protestirao.

Onda je Musaeav napravio nešto potpuno suludo. Ruski borac je došao do Jurišića i zagrlio ga, na što Slovenac nije reagirao jer je očekivao čestitku, a ne napad.

Rus ga je nakon toga podigao i bacio na pod te ga krenuo udarati. Skočili su članovi oba tima i razdvojili borce, a Musaeva sada čekaju ozbiljne sankcije.

Glavni meč večeri donio je novoga prvaka u perolakoj kategoriji. Daniel Torres za manje od dvije minute nokautirao je Francuza Salahdinea Parnassea.

Bilo je to veliko iznenađenje, a Torres je do pobjede i pojasa stigao nesvakidašnjim nokautom, odnosno izgledalo je kao da je presudni udarac zadao bicepsom!