Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srđan Samardžić i Danijela Kuna najbrži na “Duvanjskoj desetki”

duvanjska desetka

Na uličnoj utrci na 10 km pod nazivom “Duvanjska desetka”, koja je održana sinoć u sklopu Dana sv. Nikole Tavelića i u organizaciji Atletskog kluba Puls iz Tomislavgrada i općine Tomislavgrad, najbrži su bili Srđan Samardžić i Danijela Kuna.

Start i cilj kružne utrke, na kojem je nastupilo 53 natjecatelja iz atletskih klubova BiH i RH, je organizator pripremio kod zgrade općine, dok su dionice za trkače bile tomislavgradske ulice.

U konkurenciji atletičara najbrži je bio član Atletskog kluba Banja Luka Srđan Samardžić dok su drugo i treće mjesto osvojili atletičari iz Atletskog kluba Koprivnica Ivan Dračar, odnosno Tomislav Kopač iz Atletskog kluba Imotski.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Danijela Kuna iz TK Split, druga je bila Tanja Samardžić iz AK Sinj , a treća je ciljnu ravninu prošla Dijana Manđeralo, individualka iz Livna.

U kategoriji “najbrži duvnjak” među atletičarima prvo mjesto je zauzeo Vinko Sliško iz AK Puls – Tomislavgrad, drugi je Karlo Sušilović iz AK Svetice dok je treće vrijeme zauzeo Jurić Džon, također iz AK Puls Tomislavgrad.

Među atletičarkama sa ovog prostora prva je prošla ciljnu ravninu Marina Mandušić iz AK Puls – Tomislavgrad, druga je Josipa Baković iz istog kluba dok je treće mjesto zauzela Franciska Sliško, individualka iz Tomislavgrada.

Najbolje plasiranim u muškoj i ženskoj kategoriji podijeljene su novčane nagrade i diplome s tim da prvo mjesto dobiva 200, drugo 100, a treće 50 KM.