Ostali sportovi

Slot igra

STICKY 777: Meridianova neodoljiva voćna avantura

14/01/2020

Najbitniji simbol igre je simbol „sticky777“ koji je i džoker u standardnim spinovima, ali ujedno 3, 4 ili 5 ovih simbola donose bonus igru ,,točak sreće’’ koja igraču može donijeti iz spina dobitak i do 1000x više od njegovog ukupnog uloga

Meridianbet predstavlja novu neodoljivu slot igru – STICKY 777. Zanimljive voćkice, sjajna grafika i zvuk doprinose da uživanje tokom igranja bude još veće.

STICKY 777 donosi zabavu koja ne prestaje, a svaki pažljivo odabran element ove igre čini je neodoljivim izvorom zabave.

Najbitniji simbol igre je simbol „sticky777“ koji je i džoker u standardnim spinovima, ali ujedno 3, 4 ili 5 ovih simbola donose bonus igru ,,točak sreće’’ koja igraču može donijeti iz spina dobitak i do 1000x više od njegovog ukupnog uloga.

3 „sticky777“ simbola donose nivo 1 i točak sreće sa maksimalnim dobitkom od 50x ukupnog uloga, 4 ista simbola donose nivo 2, koji pruža maksimalni dobitak do 125 puta više od ukupnog uloga, dok 5 simbola donose nivo 3 i točak sreće sa najvećim uvećanjima uloga, koja idu i do 1000x.

Igrač može napredovati na sljedeći nivo točka sreće, ukoliko se na jednom od prva dva nivoa točak zaustavi na polje sa strelicama, koje ne dodjeljuje novčanu nagradu, ali označava prelazak na veći nivo gde su nagrade veće.

U 10 dobitnih linija igrač osim „sticky777“ simbola,  može osvojiti vrijedne dijamante i zvonca, ali i uvijek popularne „voćke’’.

Simboli su izuzetno jasno obilježeni, a svaki simbol svoju boju nosi i na pozadini, što igraču pomaže da u svakom trenutku jasno vidi raspored, dobitak i vrijednost svakog od simbola.

Kako bi sve opcije bile pokrivene, igra ima i gamble opciju, gdje igrač može duplirati svoj dobitak pogađajući boju karte.

STICKY 777 je igra koja je satkana od velikog broja detalja, koji ovu igricu izdižu na još veći nivo u odnosu na druge igre. Savršen spoj odlične grafike, zvuka i zanimljivih opcija će osvojiti svakog igrača i pružiti im zabavu koja ne prestaje.

STICKY 777 – uzbudljiva voćna moćna igra, samo u Meridianu.

 

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.