Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

razočaran poklonom

Taksista pronašao Neuerov novčanik pa se šokirao nagradom: “Ovo je sprdnja!”

Zagreb: Zoran Milanović dodijelio počasne činove i odlikovanja hrvatskim braniteljima
20.07.2022., Zagreb - Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oruzanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanovic urucio je pocasne cinove i odlikovanja hrvatskim braniteljima na svecanosti u Uredu predsjednika Republike. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

“Neuer, ovo je sramota! Pošteni pronalazač i škrta nogometna zvijezda. Ovo hvala je šala”, piše Bild, a i ostali njemački mediji kritiziraju Neuerov potez

Manuel Neuer izgubio je novčanik u jednom taksiju, a vozač taksija je na kraju smjene pronašao novčanik. U njemu su bili ime i adresa Manuela Neuera, Visa Platinum kartica, crna MasterCard i oko 800 eura u gotovini”, ispričao je taksist za Bild.

Odlučio je sve to vratiti legendarnom njemačkom golmanu pa je prvo otišao do Neuerove kuće, ali ga tamo nije bilo. Zatim je otišao u Tegernsee gdje Bayernov golman ima imanje, ali ni tamo nije bilo Neuera. Na kraju je pronašao njegovog menadžera, vratio mu novčanik i ostavio svoje kontakt podatke.

Nakon dvije sedmice stigao je paket, a u njemu je bio Neuerov dres s potpisom. Bez poruke i zahvale.

“Nagrada je sprdnja! Imam četvero djece i što da radim s tim dresom?” pobunio se taksista koji je umjesto dresa očekivao novac od golmana koji godišnje zaradi oko 15 miliona eura.

“Neuer, ovo je sramota! Pošteni pronalazač i škrta nogometna zvijezda. Ovo hvala je šala”, piše Bild, a i ostali njemački mediji kritiziraju Neuerov potez.