Ostali sportovi

legendarni bokser

Tyson tvrdi “da će uskoro umrijeti”: Kako te neko može voljeti kad imaš 500 milijardi dolara?

21/07/2022
Foto: Instagram

"Je..š novac. Ništa mi ne znači"

Iako je u penziji već dugo vremena, ne računamo li ekshibicijske mečeve kao nastavak profesionalne karijere, Mike Tyson i dalje plijeni pažnjom. Ovog puta su u fokusu javnosti njegove izjave iz podcasta Hotboxin’ with Mike Tyson u kojem mu je gost bio terapeut Sean McFarland.

“Svi ćemo, naravno, jednog dana umrijeti. U zadnje vrijeme često pogledam u ogledalo i vidim neke mrlje na licu koje prije nisam vidio. Kažem sam sebi da sam blizu kraja, da ću vrlo skoro umrijeti”, započeo je u tmurnom tonu jedan od najboljih boksera u historiji.

Opisao je i kako je tek sad shvatio koliko je sve relativno:

“Je..š novac. Ništa mi ne znači. Uvijek kažem ljudima koji misle da će ih novac usrećiti kako je to laž. Kad imaš novaca, ne možeš očekivati da te neko voli. Kako će ti neko iskreno priznati ljubav kada imaš 500 milijardi dolara?”

“On vam samo daje lažan osjećaj sigurnosti. Misliš da ti se ništa ne može dogoditi. Ne vjeruješ da banke mogu propasti. Vjeruješ da si nepobjediv kad imaš puno novaca, ali sve je to laž. Zato uvijek kažem kako je to iluzija”, zaključio je.”

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.