Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Teodosić na “brutalan” način odbio bračnu ponudu srpske starlete

Milos-Teodosic1

Srbijanska košarkaška zvijezda Miloš Teodosić našao se na naslovnicama beogradskih medija zbog načina na koji je “otresao” poznatu srpsku sponzorušu.

Sve je počelo kad je Teodosić rekao da kraj sebe želi pravu ženu i mnogo djece. Mnoge su se ponudile, a među njima i izvjesna Nataša Šavija, “po zanimanju” starleta.

“Teodosiću, oženi me! Znam kuhati, peglati, prati… Rodit ću mu petoro djece! Ja sam prava žena za njega”, poručila je Šavija preko beogradskog Kurira igraču moskovskog CSKA.

Teodosić je bio prilično brutalan u svom odgovoru na ovu ponudu…

“Ja volim lijepe i obrazovane žene. Čisto da se zna, ne volim one kojima je sve u životu skidanje i koje nemaju dva grama mozga. Vjerovatno mi zato nikada i nisi bila privlačna. Tako da, dotična gospođice, rađaj ti nekome drugom petoro djece, mene ne bi mogla imati ni za deset života, a vjerujem ni tad. Samo mi je krivo što novinari daju medijsku pažnju takvima kao ti, a ne pravim sportistima koji osvajaju medalje ili nekome kome je ta medijska pažnja zaista potrebna. Čak ti i ja s ovim komentarom dajem neku popularnost, pažnju, ali čisto da shvatiš i ti i takve slične tebi da mi uopće niste zanimljive. Toliko”, poručio joj je košarkaš preko svog Facebook profila.

blockquote class=”instagram-media” data-instgrm-version=”5” style=” background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% – 2px); width:calc(100% – 2px);”>