Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tampa bay buccaneers

Tom Brady i aktuelni NFL prvaci ispali iz playoffa

tampa-brady

Tom Brady, koji je do sada sedam puta bio prvak, u porazu svoje ekipe je imao 30 od 54 dodavanja za 329 jardi i jedan pogodak

Prvaci NFL-a Tampa Bay Buccaneers, predvođeni Tomom Bradyjem, završili su u nedjelju takmičenje u playoffu nakon što su ih u polufinalu Nacionalne konferencije s 30:27 pobijedili Los Angeles Ramsi.

Buccaneerssu zaostajali 24 boda (3:27), ali su izjednačili manje od minute prije kraja, a onda su Ramsi zabili i izborili doigravanje divizije na kraju utakmice.

Tom Brady, koji je do sada sedam puta bio prvak, u porazu svoje ekipe je imao 30 od 54 dodavanja za 329 jardi i jedan pogodak.

Ramsi će se za plasman u veliko finale boriti sa San Francisco 49ersima koji su u gostima svladali Green Bay Packers. Packers su vodili 10:3 u zadnjih pet minuta, ali su San Francisco 49ers najprije ostvarili touchdown nakon čega je Robbie Gould na isteku vremena postigao zgoditak iz polja za konačnih 13:10 za 49erse. Ekipa Kansas City Chiefsa plasirala se sinoć u finale Američke konferencije NFL lige nakon što je poslije produžetaka pobijedila Buffalo Billse sa 42:36.

Quarterback Patrick Mahomes je sjajno pronašao Travisa Kelcija za touchdown za pobjedu Chiefsa i njihovo četvrto uzastopno finale konferencije.

Prije toga se vodstvo mijenjalo tri puta u zadnje dvije minute regularnog dijela utakmice prije nego je Harrison Butker pogodio s 49 jardi za produžetak i tako se iskupio za prethodne promašaje na utakmici. Mahomes je predvodio Chiefse s 33 uspješna dodavanja za 378 jardi i tri touchdowna. Na drugoj strani, Josh Allen je utakmicu završio s 329 jardi i četiri touchdowna. Kansas City će se za plasman u Superbowl boriti sa Cincinnati Bengalsima.

Finale Američke konferencije između Kansasa i Cincinnatija je na rasporedu u nedjelju, a dvoboj između Ramsa i 49ersa u noći na ponedjeljak. Finale NFL-a se igra u noći s 13. na 14. februara u Los Angelesu.