Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Ostali sportovi

U RK Borcu prihvatili ostavku Borisa Dvoršeka

01/03/2016

Članovi Upravnog odbora Rukometnog kluba Borac m:tel, zbog loših rezultata, prihvatili su ostavku trenera Borisa Dvoršeka, koji od danas više neće obavljati ovu funkciju, a do izbora novog šefa struke “crveno – plavih”, ekipu će voditi dosadašnji pomoćni trener Aleksandar Međedović, i koordinator mlađih selekcija kluba Nebojša Golić.

Na sjednici Upravnog odbora danas je imenovana radna grupa koja će u narednim danima svoje aktivnosti usmjeriti na pronalazak potencijalnih trenera o kojima će konačnu odluku donijeti članovi UO, saopćeno je iz RK Borac m:tel.

Osim toga, UO donio je odluku i o raskidu ugovora sa dvojicom rukometaša, koji, kako je ocijenjeno, igrom i ponašanjem nisu zaslužili da i dalje nose dres RK Borac m:tel. Sa konkretnim imenima, ali i ostalim detaljima, javnost će u narednim danima biti informisana.

Članovi UO jednoglasno su odbili ponuđenu ostavku direktora Vladimira Brankovića, kojem je data puna podrška u nastavku rada na stabilizaciji kluba.

Sve aktivnosti kluba usmjerene su ka realizaciji osnovnih ciljeva za ovu sezonu, odbrani duple krune u BiH, navodi se u saopćenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.