Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Johnny Avello

UFC-ov analitičar: “Još nisam vidio da sto posto uplata ide na istu okladu”

mcgregor1 (1)

Prva borba McGregora i Poiriera završila je pobjedom irskog borca tehničkim nokautom već u prvoj rundi

U noći sa subote na nedjelju Conor McGregor i Dustin Poirier zaključit će svoju priču trilogijskom borbom na UFC-u 264. Sportske kladionice u Vegasu slažu se da je američki borac blagi favorit s kvotom 1,85 na njegovu pobjedu, odnosno s kvotom 1,95 na pobjedu najpopularnijeg MMA borca današnjice.

U svježe objavljenom UFC-ovu kladiteljskom specijalu gostovao je glavni game booker Draft Kingsa, Johnny Avello, koji je iznio podatke vezane za taj meč, a jedan posebno bode oči.

Avello je otkrio kako se Vegas uglavnom kladi na irskog borca, iako je Dustin Poirier blagi favorit, pa oko 55 posto ide na pobjedu Conora McGregora. Međutim, istakao je kako se u posljednje vrijeme dosta igrača kladi na tip da će borba završiti već u uvodnih 60 sekundi.

“Vrlo zanimljiv detalj, ovo još nisam nikad vidio u karijeri, na okladu ‘hoće li borba završiti u uvodnoj minuti’, zasad je svih 100 posto uplata bilo na tip ‘da’,” rekao je Johnny Avello, a komentator UFC-a John Anik dodao je kako ga to ne iznenađuje previše.

Prva borba McGregora i Poiriera završila je pobjedom irskog borca tehničkim nokautom već u prvoj rundi, druga ja trajala do druge, ali također je završila prekidom. Ovaj put Poirier je slavio tehničkim nokautom u trećoj minuti druge runde.