Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

EP U RUKOMETU

Uhvatile ih kamere: Selektori Srbije i Crne Gore završili “u klinču” (FOTO)

Peruničić

Nakon utakmice između Crne Gore i Srbije bilo je puno nervoze na terenu, a ona se prenijela i na selektore Nenada Peruničića i Zorana Roganovića koji se nisu lijepo rastali

Rukometaši Crne Gore svladali su u susretu 2. kola A grupe EURA u Grazu Srbiju s 22-21 (11-10), a ovim ishodom Hrvatska je osigurala prvo mjesto u grupi i plasman u drugu fazu u Beču, gdje će prenijeti maksimalna 2 boda.

Crnogorci su slavili u izjednačenoj utakmici i to je njihova povijesna prva pobjeda na velikim natjecanjima. Golovi Lipovine i Radovića u zadnje dvije minute donijeli su Crnogorcima pobjedu te će u ponedjeljak u direktnom srazu s Bjelorusima odlučivati o drugom putniku u Beč. Srbi su s dva poraza ispali i time je susret Hrvatska – Srbija u ponedjeljak postao rezultatski nevažan.

Nakon utakmice između Crne Gore i Srbije bilo je puno nervoze na terenu, a ona se prenijela i na selektore Nenada Peruničića i Zorana Roganovića koji se nisu lijepo rastali. Umjesto standardnog rukovanja uslijedila je žestoka rasprava u kojoj su pale neke teške riječi, a selektor Srbije Peruničić je nakon utakmice kazao kako je čitav meč bio izjednačen.

– Ako mene boli glava, onda sigurno boli i moje igrače. Bila je ovo jedna zahtjevna utakmica, kako fizički tako i psihički. Velika borba, a čitava utakmica bila je izjednačena. Iako je bilo napeto od samog početka borba je protekla korektno s obje strane. Svi su željeli pobjedu i moglo je otići na bilo koju stranu, ipak, u konačnici je pravaga bio vratar Simić. Kada je bilo odlučujuće, on je branio, iako smo i mi imali dobrog vratara.